Юридичні послуги

Як отримати сертифікат оцінювача нерухомості

Юридична компанія “Еліонорум” надає юридичні та консалтингові послуги для суб’єктів господарської діяльності у сфері ліцензування будівельної діяльності та зокрема – оформлення та гарантоване отримання сертифіката оцінювача нерухомості на всій території України.

Умови сертифікації.

Відповідно до законодавства України, діяльність, пов’язана з оцінкою нерухомості, цінних паперів та майнових прав, повинна здійснюватися професіоналами та за наявності кваліфікаційного сертифікату оцінювача.

Сертифікат оцінки нерухомості свідчить про право суб’єкта оціночної діяльності здійснювати професійну діяльність, а також підтверджує кваліфікований рівень підготовки спеціаліста.

Оцінювальною діяльністю в Україні мають право займатися фізичні та юридичні особи, які зареєстровані в установленому державою порядку.

Етапи одержання сертифіката оцінювача.

Щоб фахівець отримав сертифікат оцінки нерухомості, спершу необхідно пройти кваліфіковане навчання, підтвердити знання на іспиті та вже потім претендувати на отримання документа.

Якщо конкретизувати, процедура сертифікації оцінювача нерухомості відбувається так:

  1. Профільна підготовка та подання необхідних документів;
  2. Навчання протягом десяти робочих днів;
  3. здобуття кваліфікаційного свідоцтва після іспиту;
  4. Отримання сертифіката суб’єкта оцінки.

Послуги компанії “Еліонорум”.

Якщо у Вас виникла потреба отримати сертифікат оцінювача – телефонуйте в «Еліонорум». Наші спеціалісти візьмуть на себе паперове питання, допоможуть з підготовкою до іспиту та проконсультують повною мірою щодо процесу сертифікації.

До пакету наших послуг входить:

  • Компетентне консультування щодо обраного напрямку;
  • Підготовка та подача паперів для запису на навчання;
  • Допомога протягом навчання (у разі потреби);
  • Успішне складання іспиту та отримання кваліфікаційного свідоцтва;
  • Отримання та надсилання сертифіката (при потребі).
Rate this post