Юридичні послуги

Як узаконити самобуд під весільний салон.

Якщо весільний бізнес – те, чим ви хочете займатися і у вас до цього лежить душа, тоді ми розповімо про те, з чого починають все – з вибору та облаштування приміщення для салону.

Узаконити шлюб – найважливіший крок, на який вирішуються хлопець і дівчина, тому підготовка до весілля відіграє величезну роль у їхньому житті. Весільний салон – це місце, куди приходить щаслива наречена з мамою та подругами, щоб вибрати саме ту єдину сукню. Тому зовнішній вигляд та інтер’єр салону має бути на найвищому рівні, щоб вибір зупинився на ньому.

Приміщення.

До вибору приміщення треба поставитися дуже відповідально. Це може бути як самобуд у центрі міста, так і орендоване приміщення в торговому центрі. Якщо ви викупили землю і зайнялися будівництвом приміщення самостійно, тоді важливо узаконити самобуд, і скористатися послугами цих фахівців. Самобуд виграє в орендованого приміщення тим, що не кожен орендодавець погодиться на внесення кардинальних змін. Як мінімум, вам знадобиться:

  • обладнати подіум і примірювальні,
  • просвердлити отвори в стінах для встановлення освітлення (а його знадобиться дуже багато).

Бажано, щоб у приміщенні були великі вікна, що одночасно виконують функцію вітрин. Площею, самобуд або орендоване приміщення мають бути від 50 до 200 квадратних метрів, залежно від розмаху салону та бюджету.

Як узаконити самобуд?

Юридичні питання вирішуються насамперед, узаконити права на володіння салоном вам допоможуть консалтингові компанії. Якщо ви викупили землю для будівництва, потрібно узаконити права на неї, щоб податкові служби не мали претензій. Після цього займіться безпосередньо будівництвом приміщення, підпишіть всі необхідні контракти з будівельною компанією, бажано узаконити їх у нотаріуса, щоб в останній момент не виникло нестиковок і нестачі матеріалів. Вам важливо вкластися вчасно та відкрити салон тоді, коли й планували.

Чому важливо узаконити самобуд після закінчення будівництва? Вам доведеться витратити багато зусиль для оформлення салону, і зробити це потрібно з упевненістю, що ніщо не завадить. Коли ви володітимете приміщенням на законних підставах, питань до вас уже не виникне.

З чого розпочати облаштування приміщення?

Облаштування салону бажано довірити дизайнеру. Він професійно підбере кольори та предмети інтер’єру. Навіть найдрібніші деталі важливі. Приміщення бажано зробити світлим та просторим. Для обладнання примірювальних кімнат, краще відокремити частину салону шторами або розсувними перегородками. У залі розташовуйте багато дзеркал і поверхонь, що відбивають.

Намагайтеся вивісити на манекенах якомога більше моделей суконь. Сукні на вішалках продати набагато складніше. Важливо розташувати манекени так, щоб сукні були видні клієнту і змогли його відразу зацікавити

Особливу увагу слід приділити освітленню. При денному освітленні сукні виглядають не так багато. Використовуйте спеціальні світлодіодні лампи та прожектори з датчиком руху, вони акцентують увагу клієнта на деталях. Важлива зручна меблі для відвідувачів, наречена не приходить вибирати сукню одна, а її супутники повинні почуватися комфортно і приємно провести час.

Rate this post