Юридичні послуги

Отримання ліцензії на будівництво доріг

Юридична компанія «Astrit» надає юридичні та консалтингові послуги для суб’єктів господарювання у сфері ліцензування будівельної діяльності на всій території України. До наших послуг входить оформлення та гарантоване отримання ліцензії на будівництво та монтаж різного виду доріг в Україні.

Подібному ліцензуванню підлягають різного виду ремонтні та монтажні операції щодо автомобільних та залізничних колій та магістралей. Якщо розглядати питання у ширшому розрізі, об’єктами робіт, а відповідно, та ліцензування, є:

  • залізничні колії державного, загального та промислового призначення;
  • автомобільні дороги державного та місцевого призначення, вулиці, дороги, площі населених пунктів, внутрішньогосподарські та сільськогосподарські шляхи;
  • мости, на яких планується будівництво шляхопроводів, переходів.

Умови отримання ліцензії на будівництво доріг:

  1. наявність структурних відділів на підприємстві;
  2. наявність адміністративних приміщень, які відповідали б будівельним нормам (на кожного фахівця — 6 кв.м. площі простору);
  3. наявність комп’ютерної техніки та специфічного програмного забезпечення;
  4. наявність нормативно-технічної документації;
  5. наявність у штаті (на постійній основі) відповідних фахівців з архітектурно-будівельною освітою та досвідом роботи.

Ця ліцензія, ліцензія на будівництво доріг, надає Вам право виконувати величезний спектр робіт у дорожньому будівництві різних класів складності та наслідків на всій території України.

Успішна практика наших юристів та консультантів з питань ліцензування різних видів будівельної діяльності дозволить врахувати всі Ваші цілі та завдання та надати Вам кваліфікований та якісний юридичний супровід процесу ліцензування Вашого бізнесу.

Rate this post