Юридичні послуги

Юридичні послуги у сфері нерухомості та будівництва

Юридична компанія «Zigma» надає адвокатські та юридичні послуги для суб’єктів господарської діяльності, юридичних та фізичних осіб, у сфері нерухомості та будівництва – супровід та надання Ваших інтересів у держструктурах на всій території України.

Юридические услуги в сфере недвижимости и строительства

Сьогодні, у зв’язку з реформуванням та недосконалістю українського законодавства у галузі нерухомості та будівництва, виникає низка питань, пов’язаних з обмеженнями на використання земельних ділянок. Подібні проблеми, можна виявити, тільки провівши ретельний правовий аналіз. Непримітні, на перший погляд, обтяження чи обмеження, наражають на ризик будівельну діяльність, аж до дострокового припинення робіт. У таких ситуаціях інвестор стає юридично беззахисним та зазнає колосальних втрат. Для запобігання подібним ситуаціям міжнародна компанія «Zigma» надає юридичні послуги та супровід угод, пов’язаних з будівництвом або нерухомістю.

Чому Ви повинні вибрати нас?

  1. Ми маємо великий досвід у галузі нерухомості;
  2. 100% гарантія результату та якості;
  3. Чітке дотримання термінів;
  4. розуміння важливості вашого питання;
  5. Повне занурення наших юристів у проблеми клієнта;
  6. Тільки актуальна та достовірна інформація.

“Zigma” – супроводжує клієнта на всіх етапах угоди. Роботу виконують кваліфіковані юристи та адвокати, які підуть на все, щоб Ви були спокійні за свою нерухомість. В Індивідуальному порядку співробітники вивчають ситуацію та аналізують документи. Ми ніколи не підбиваємо своїх клієнтів. Терміново – це означає зараз!

Rate this post